Podcast bezoek KOFFIETHIJS

KOFFIETHIJS-podcast
KOFFIETHIJS - een podcast, met koffie

Onlangs nam ik voor het eerst een podcast op. KOFFIETHIJS is de nieuwe podcast van een oud-studiegenoot. Met Thijs van Bruxvoort, net als ik van oorsprong fysiotherapeut en klinisch gezondheidswetenschapper maar tegenwoordig klinisch informaticus en werkzaam bij Philips, sprak ik over veerkracht, wearables, Quantified Self, persoonlijke data en privacy. Het was de eerste aflevering – een hele eer om als eerste gast aan te mogen schuiven!

Het was even wennen, een gesprek met een goede kennis voeren met een microfoon voor je neus, maar zeker een leuke ervaring. Thijs en zijn podcast kun je volgen via Spotify, zijn website en Twitter. De desbetreffende aflevering kun je hieronder ook rechtstreeks luisteren. Ik ben zelf uiteraard ook erg benieuwd wat je van de podcast vond! Vragen of opmerkingen kun je zoals altijd kwijt als reactie onder dit bericht of via Twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *