Categorieën
Activiteiten Onderzoek

Best Paper Award eTELEMED 2019

Eind februari mocht ik de opzet voor mijn promotieonderzoek, de Wearables and app-based resilience Modeling in employees (WearMe) studie, presenteren op het eTELEMED 2019 congres in Athene. In mijn blog bericht van 1 maart schreef ik hier al over en deelde de sheets van mijn presentatie. Inmiddels kan ik hier aan toevoegen dat de ‘work-in-progress paper’ (4 A4) die ik daarvoor met mijn begeleiders Dr. Wim Kamphuis, Dr. Hilbrand Oldenhuis, Prof. Dr. Cees van der Schans en Prof. Dr. Robbert Sanderman schreef een Best Paper Award heeft gekregen. Het work-in-progress artikel komt naar verwachting binnenkort officieel online, maar is hier alvast te downloaden.

De prijs is een uitnodiging voor de publicatie van een verlengd artikel in de International Journal on Advances in Life Sciences. We gaan hier op korte termijn mee aan de slag, wat mogelijk leidt tot de afronding van een van de eerste hoofdstukken uit mijn aanstaande proefschrift. Een leuk vooruitzicht!

1 reactie op “Best Paper Award eTELEMED 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.