Interview Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad woensdag 20 februari 2019
Algemeen Dagblad woensdag 20 februari 2019

Eind januari benaderde Algemeen Dagblad (AD) journalist Kaj van Arkel mij voor een interview over wearables. Het artikel, getiteld “Meten is weten (of toch niet?)”, is vandaag geplaatst in het AD en is hier en hier te lezen op Blendle.

Tijdens het interview probeerde ik duidelijk te maken dat wearables potentie hebben om ons te helpen gezond te worden en/of blijven, maar op zichzelf geen wondermiddel zijn. De wetenschapper in mij wil tijdens het teruglezen hier en daar nuances toevoegen, al denk ik dat Kaj de rode draad op een heldere manier heeft weten te beschrijven. Ik vond het daarom interessant om te ervaren hoe een journalist mijn boodschap ‘vertaalt’ in een verhaal dat toegankelijk is voor een zeer breed publiek. Waarvoor dank!

Update: Het artikel blijkt ook in regionale kranten geplaatst te zijn, waaronder het Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, de Tubantia, het Brabants Dagblad, de PZC, de Stentor, BN De Stem, het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Naar aanleiding van het artikel was ik woensdag 20 februari tenslotte kort te horen in het radioprogramma Veronica Inside, met Wilfred Genee. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *