Categorieën
Activiteiten Onderzoek

Workshop op KNGF congres

Zaterdag 8 december mocht ik een workshop van een uur geven over het monitoren van herstel m.b.v. wearables op het jaarlijkse KNGF congres op de Dag van de Fysiotherapeut (DvdF). Een unieke mogelijkheid om de relatie tussen mijn promotietraject, dat zijn oorsprong kent in de arbeids- en organisatiepsychologie, en mijn achtergrond als fysiotherapeut uit te kunnen leggen.

De workshop was goed bezocht; zo goed zelfs dat er nog een behoorlijke groep mensen op de gang stond die helaas niet meer in de zaal paste. Ik kijk er met plezier op terug – zowel op de workshop zelf als de rest van de dag die een leuk weerzien bracht met vele bekenden. De sheets zijn hier te downloaden als PDF of hieronder rechtstreeks te bekijken.

https://www.slideshare.net/hermandevries/monitoren-van-herstel-met-behulp-van-wearables-kngf-congres-2018

Voor eventuele vragen of opmerkingen naar aanleiding van de presentatie ben ik te bereiken via e-mail, Twitter, LinkedIn of als reactie onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.