Interview voor Libelle Gezond

Libelle Gezond januari 2017
De Libelle Gezond special van januari 2017

Soms komen er dingen op je pad die je niet ziet aankomen. Zo had ik je een paar maanden geleden vermoedelijk niet geloofd als je had gezegd dat ik geïnterviewd zou worden voor de Libelle. Toch gebeurde dit eind oktober 2016. Naar aanleiding van mijn blog bericht over onze publicatie naar activity tracker gebruik en wat overige inhoud van deze site werd ik benaderd door journaliste Margreet Botter of ik open stond voor een interview. Uiteraard wilde ik daar aan meewerken; kennis delen is inmiddels tenslotte mijn beroep. Het resultaat daarvan is te lezen op pagina 62-69 van de Libelle Gezond van januari 2017, een van de vierwekelijkse specials van Libelle.

In het artikel getiteld “Zelf doktertje spelen, do’s en don’ts” beschrijft Margreet haar eigen ervaringen met vormen van eHealth en zelfmeting en interviewt enkele deskundigen. Zo worden toegevoegde waarde en valkuilen van alle online beschikbare informatie over gezondheid beschreven. Margreet beschrijft dat ze geïrriteerd raakte door alle notificaties, maar ook hoe zelfmeting kan bijdragen aan een verbeterd inzicht in de status daarvan. Het artikel eindigt met een opsomming van interessante apps, gevolgd door een samenvatting van het interview met mij over activity tracker gebruik

Het stukje over het interview met mij is hieronder te lezen. Als je het hele artikel wilt lezen kun je het tijdschrift onder meer hier kopen, of lid worden van de Libelle specials.

Interview tekst
De aan het interview gerelateerde tekst uit het artikel “Zelf doktertje spelen, do’s en don’ts” uit de Libelle Gezond van januari 2017
Published
Categorized as Media

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *