Ik ga weer bloggen!

Bloggen is net tuinieren
Bloggen is net tuinieren

Pakweg 20 jaar geleden registreerde mijn vader deze domeinnaam voor me, omdat hij door had dat ik láng niet de enige Herman de Vries was. Hoewel ik hier een tijd geleden druk aan het bloggen was, zou je de inhoud van de site in de afgelopen jaren kunnen vergelijken met een onderhoudsvriendelijke tuin met veel betegelde ruimte, hier en daar een grote bloempot met een wintervaste, liefst bladhoudende plant die vooral functioneel ingericht is voor de incidentele barbecue of tuinfeest maar waar je de rest van het jaar weinig werk van hebt.

Dat was prima, want ik was de afgelopen jaren mijn tijd vooral kwijt aan mijn werk als fysiotherapeut, opleiding tot klinisch gezondheidswetenschapper en in 2014 en 2015 respectievelijk bruiloft en geboorte van mijn dochter Anne. Hoewel ik het nog steeds druk genoeg heb, ben ik tegelijkertijd bezig met allerlei dingen die ik graag zou willen delen.

Daarom heb ik de afgelopen week besloten mijn digitale tuin weer eens te renoveren; ik ga weer bloggen!

Hoe vaak ik deze digitale tuin zal onderhouden zal variëren, net als het type plant en het formaat daarvan. Het zal dus een dynamisch geheel zijn, dat naarmate de jaargetijden vorderen regelmatig een ander uiterlijk krijgt. Ben je benieuwd? Nieuwe berichten zullen geplaatst worden op onder andere Twitter, LinkedIn en de RSS feed van de site maar je kunt je ook abonneren via e-mail onderaan de pagina.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *